COYS

A Tottenham Hotspur csapattal kapcsolatos hírek, események. A játékosok szexuális szokásaitól az elnök új bentleyének újrafényezéséig minden.

Friss topikok

  • Egon bá: Jamon! Akkor ma este Örs??? Mert az nekünk jó! (2011.03.09. 09:24) Defoe háza eladó
  • Jamon Serrano: Szerintem Defoe jól mozgott, de megint nem használta az eszét a kapura lövésnél, csak egy kurva na... (2011.01.23. 16:12) Toons előzetes
  • Anderton: Csak érdekességképpen, amikor még volt időm honlapot szerkeszteni... tottenham.freeweb.hu/wallpap... (2011.01.17. 19:04) Manure összefoglaló
  • Anderton: Szevasztok! Egonnal most beszéltem, sajna családi elfoglaltság miatt nem tud jelen lenni, de telef... (2011.01.15. 11:24) Napi betevő videó
  • Jamon Serrano: @fishman: Köszönöm az elismerést. Négyszer (+1) volt szerencsém kijutni meccsre a WHL-en: Liverpoo... (2011.01.12. 16:51) London szurkolói térképe

3. forduló - West Ham

2009.08.23. 19:15 | Jamon Serrano | 1 komment

Sok szempontból volt pikáns a mai mérkőzés. Harry Redknapp a kalapácsosok egyik ikonja, aki 1964-72 között 149 alkalommal játszott náluk kiváló jobb oldali középpályásként, edzőként még soha nem veszített a West Ham ellen. Eddig 6 győzelem és két döntetlen volt a mérlege. Ez mától 7 győzelemre változott, amivel továbbra is vezetjük a bajnokságot!

Nem Cudiciniről szólt a mai nap. Igaz volt két bravúros védése, egyszer Cole indult meg (lesen) és vitte egy az egyben Carlora, de lábbal kitolta gurítást (az ilyet manapság beemelik a csatárok, köszönjük meg neki), majd a második félidőben védte Jimenez fejesét egy szöglet után, bár Modric ott állt biztosítani.

Corluka csak egy nagy hibát viétett, mikor (a végig jól játszó) Stanislas simán meglódult mellette a széle, de a veszélyes beadásról lemaradt Cole. Viszont volt némi köze Lennon góljának előkészítéséhez.

A belső védőinkkel sajnos Cole ma azt csinált, amit akart. King annyi labdát adott el, amennyit egy fél szezonban szokott, gyakran volt bizonytalan és labdákat is veszített az első félidő közepe táján, de tagadhatatlanul voltak fontos mentései is és fejelt egy kapufát is, szóval kissé rapszódikus volt ma. 

499

Bassong rutinjának hiánya ma ütközött ki leginkább. A gól előtt Cole előbb simán továbbfejelte mellőle a labdát, majd pár másodperc múlva úgy fordult le róla és bombázott a kapuba, mintha ott sem lett volna (tegyük hozzá, hogy zseniálisan csinálta a csatár). emellett egyszer előlragadt egy szabadrúgás után, Benny szépen ívelte vissza neki a labdát, de végül kihagyta a hátvéd a helyzetet.

Úgy tűnik, nincs meccs, Benny ne kerüljön 11-es gyanús helyzetbe, de a bíró közel állt és jól döntött, mikor továbbot intett. Jimenez viszont csúnyán befűzte az eset előtt.

 

250

Az első félidőben Lennon nem túl sok maradandót alkotott, a védők besegítettek egymásnak ellene és még a tempóját is bírták. A másodikban viszont már egyre több helyzete volt, néha nehezen szabdult a labdától, de aktív volt, sok beadással és végül szép gólt szerzett, ráadásul ballal. Kicsit hiányzik még belőle a tavalyi kreativitás, de egyre jobban megy neki.

Palaciosról nem tudok sokat mondani. Hozta, amit várunk tőle, jómunkásember volt.

Huddlestone jópár pontos és szép passz mellett elég sok labdát adott el, de a nagyobb baj, hogy veszélyes szituációkban.

499

Modric ma feltűnöen sokat rúgott kapura. Nem tudom, hogy ma így kelt fel, vagy Harry utasítása volt-e, de jó volt látni, hogy többet próbálkozik. Kihagyott még egy elég tiszta fejest is az ötös sarkáról, de ismét jól tartotta és osztotta a labdákat. Az első félidőben Faubert-rel (a fickó, aki láncdohányos, töltött egy potya félévet Madridban és úgy néz ki, mint Vin Diesel) alkottak elválaszthatatlan párt, hol ő ment vissza védekezni vele, de inkább fordítva.

A csatárok közül Keaneről sem sokat tudok mondani. Annál többet viszont Deforól, aki az ajándékba kapott labdát megint gyönyörűen vágta a kapuba. Az egykori West Ham kedvencből júdás lett, amikor hozzánk igazolt, azóta fütyülik minden labdaérintésénél. Látszott rajta, hogy hiába a sokat emlegetett profizmus, azért rendesen zavarja. Végig kereste a bajt, végül Faubert-nél meg is találta.

499

A cserékről annyit, hogy Crouch nem mozgott rosszul, O'hara sem sok időt kapott, Naughton pedig első másodperceit töltötte a Premier Leaugeben. Az ő idejük szerdán a Doncaster ellenjön majd el.

Végül annyit kérnék mindenkitől, aki olvassa mindezt, hogy javítson ki bármiben, amiben szerinte tévedek, mert a végén még azt fogom hinni, hogy kurvára értek hozzá. Köszönöm.

A bejegyzés trackback címe:

https://hotspur.blog.hu/api/trackback/id/tr311333225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

retepm 2009.08.24. 09:36:20

Szerintem , az elemzésed nagyon rendben van.
És köszönöm , a rengeteg információt :)
Nagyon jól csinálod , és ez most nem is puncsolás.
csak így tovább
süti beállítások módosítása