COYS

A Tottenham Hotspur csapattal kapcsolatos hírek, események. A játékosok szexuális szokásaitól az elnök új bentleyének újrafényezéséig minden.

Friss topikok

  • Egon bá: Jamon! Akkor ma este Örs??? Mert az nekünk jó! (2011.03.09. 09:24) Defoe háza eladó
  • Jamon Serrano: Szerintem Defoe jól mozgott, de megint nem használta az eszét a kapura lövésnél, csak egy kurva na... (2011.01.23. 16:12) Toons előzetes
  • Anderton: Csak érdekességképpen, amikor még volt időm honlapot szerkeszteni... tottenham.freeweb.hu/wallpap... (2011.01.17. 19:04) Manure összefoglaló
  • Anderton: Szevasztok! Egonnal most beszéltem, sajna családi elfoglaltság miatt nem tud jelen lenni, de telef... (2011.01.15. 11:24) Napi betevő videó
  • Jamon Serrano: @fishman: Köszönöm az elismerést. Négyszer (+1) volt szerencsém kijutni meccsre a WHL-en: Liverpoo... (2011.01.12. 16:51) London szurkolói térképe

Phil kicsoda???

2011.01.11. 12:17 | Jamon Serrano | Szólj hozzá!

Már korábban megfogadtam, hogy csak ritkán írok majd átigazolási pletykákról, de egyrészt a másik magyar oldalon sem hozták még le, másrészt ez a hír annyira borzasztó, hogy nem tudom megállni.

Jó ideje hallgatjuk a vezérkartól, hogy két-három játékos hiányzik ahhoz, hogy igazán ütőképes legyen a csapat. Elvileg ezt egy "világklasszis" csatár és egy erős középpályásban határozták meg. Persze tudom, hogy soha nem ígérnek egyik átigazolási időszak előtt sem semmit, ezért nem is lehet és szabad számonkérni Redknappéken bármit is, de hogy Phil Neville iránt érdeklődünk, az már mindennek a teteje. Miért nem hagyhatjuk, hogy 33 évesen szépen levezessen az Evertonban? Club captain, félig ikon, erre most 3 millió fontot ajánlanak érte? Harry újságírói kérdésre a szokásos sejtelmes választ adta: "Egy nagyszerű játékos, akitől Moyes nem nagyon szeretne megválni, nehéz ügy lenne megszerezni őt." Ez pedig sajnos azt jelenti, hogy tényleg meg akarják venni, mert minden egyéb (normális) esetben Redknapp kiröhogte, esetleg, elküldte volna az riportert.

Tudjuk, hogy Harry szarból is tud várat építeni, de mégis csak furcsa, hogy egy ilyen középszerű védő neve felmerülhet a csapat körül. Egyetlen magyarázat talán az lehet, hogy legyen Bennynek végre egy cseréje, de Neville inkább jobb hátvéd, ritkán pedig középpályás. Ez pedig annak a pletykának ad újabb alapot, miszerint Dalglish a kegyvesztett Johnson helyére tényleg Corlukát nézte ki magának, aki bár korábban nyilatkozta, hogy kivárja a sorát és türelmes, de lássuk be, nem sok esélyt kapott mostanában Hutton mögött. Szóval szerintem semmi szükség Nevillere, inkább tartsuk meg Corlukát (Hutton sem lesz mindig jó formában), mivel Lennonból ő tudja kihozni a legtöbbet és védekezésben is megbízhatóbb skót csapattársánál. Ha mindenképp venni szeretnének még egy jobb hátvédet, akkor legyen Onuoha a Sunderlandből, de Kyle Walker jó választásnak tűnik a jövőre nézve, így ez is teljesen felesleges (Naughton még titkolja, hogy mit tud valójában.)

Az öreg Neville persze jönne szívesen, utolsó esélye játszani a BL-ben. Közben születtek még elméletek arról is, hogy ez az egész egy nagyobb átigazolási csomag része a Spurs és az Everton között, miszerint jön Pienaar és Neville, oda pedig Keane költözik. Ennek jelentősen ellentmond a racionaltiás erős bástyája, valamint az a tény, hogy Keane kijelentette, hogy csak londoni klubhoz szeretne igazolni, mert tavalyi skót "kirándulása" során a család Londonban maradt és sokat ingázott, amit nem szeretne még egyszer. Egy szó, mint száz, megkérem a vezetést, felejtsék el Nevillet, zárják le végre a Beckham ügyet és foglalkozzanak olyan átigazolással, amire tényleg szükség van.

A bejegyzés trackback címe:

https://hotspur.blog.hu/api/trackback/id/tr772576340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása