COYS

A Tottenham Hotspur csapattal kapcsolatos hírek, események. A játékosok szexuális szokásaitól az elnök új bentleyének újrafényezéséig minden.

Friss topikok

  • Egon bá: Jamon! Akkor ma este Örs??? Mert az nekünk jó! (2011.03.09. 09:24) Defoe háza eladó
  • Jamon Serrano: Szerintem Defoe jól mozgott, de megint nem használta az eszét a kapura lövésnél, csak egy kurva na... (2011.01.23. 16:12) Toons előzetes
  • Anderton: Csak érdekességképpen, amikor még volt időm honlapot szerkeszteni... tottenham.freeweb.hu/wallpap... (2011.01.17. 19:04) Manure összefoglaló
  • Anderton: Szevasztok! Egonnal most beszéltem, sajna családi elfoglaltság miatt nem tud jelen lenni, de telef... (2011.01.15. 11:24) Napi betevő videó
  • Jamon Serrano: @fishman: Köszönöm az elismerést. Négyszer (+1) volt szerencsém kijutni meccsre a WHL-en: Liverpoo... (2011.01.12. 16:51) London szurkolói térképe

Keane repül, Kinget talán műtik

2010.12.05. 14:50 | Jamon Serrano | 1 komment

Harry végre beszélt arról, amire mindenki számított, de biztos nem lehetett benne. Vagyis arról, hogy Keane elhagyja a csapatot januárban. A BBC-nek adott interjújában (még a Birmingham meccs előtt) elmondta, hogy leült egy beszélgetésre az ír csatárral:

"Úgy gondolom, menni akar, játszani szeretne. Nem szokott hozzá a mellőzéshez. Egész karrierje során nagy játékos volt és játszani akar. Ücsöröghetne itt, miközben felveszi a fizetését, de ő nem ilyen. Focizni szeretne. Keményen edz, minden nap keményen dolgozik, nagyszerű a hozzáállása. Egyik legnehezebb döntésem volt, mikor múlt héten még a padra sem ültettem le. Nem volt könnyű, hiszen nagyon tisztelem őt, micsoda játékos és milyen volt. Nehéz ügy, mert még mindig az."

Harry elmondta, hogy nem adják még egyszer kölcsön, távozása végleges lesz.

"Valószínűleg az lesz a befutó, aki a legtöbb pénzt adja érte." - mondta, majd hozzátette, hogy nem tudott a Vancouver Whitecaps érdeklődéséről. Eloszlatta a kételyeket Adebayor szerződtetéséről is, mondván a togói fizetése túl magas lenne. Egy játékos megtartását viszont kilátásba helyezte, William Gallasét. A francia védő szerződésének egy záradékban szerepel, hogy egy bizonyos számú szereplés után a kontraktus meghosszabítható. Gallas jó úton halad ennek a számnak az eléréséhez, de Redknapp akkor is marasztalni szeretné, ha esetleg ez mégsem teljesülne.

"A végső szó az elnöké, de ha továbbra is ilyen szinten játszik, akkor felőlem maradhat még pár évet."

Az öreg beszélt a sérültekről is. Kaboul és Rafa a Chelsea ellen térnek vissza. King péntek reggel edzésbe állt, tesztelve saját állapotát ágyéksérülése után.

"A következő két hétben Ledley edzésmunkáját növeljük. Két hetünk van, hogy eldöntsük, kés alá kell-e feküdnie. A doktornő, aki az operációt végezné, december 23-án elutazik és nem is tér vissza január 10-ig. Vagyis ha King állapota visszaesik addig, akkor műteni kell. A műtét után 4-5 hetet kellene kihagynia."

A bejegyzés trackback címe:

https://hotspur.blog.hu/api/trackback/id/tr662494583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anderton 2010.12.05. 18:29:25

Nekem Robbie Keane mindig is a kedvencem marad! Rengeteg meccset hozott már a Spursnek, igazi vezére volt a csapatnak mind a pályán és azon kívül is. Megadatott, hogy ott legyek az első White Hart Lane-es Spurs mezt viselő mérkőzésén a West Ham ellen és már akkor a szívembe lopta magát. Sajnálom, hogy a Liverpool-i kitérő után nem váltotta be a hozzá fűződő reményeket, de be kell látnunk, hogy tényleg nem ment neki. Pav, Crouchy és Defoe is jobb formában futballoztak és tényleg nem lehetett kihagyni őket. Sojat köszönhet a klub neki és ha menni akar, akkor el kell engednünk és nagyon sok sikert kívánni neki. Én biztos vagyok, bárhová is igazol, vezéregyéniség lesz és megtalálja régi önmagát. És abban is biztos vagyok, ha visszatér a Lane-re ellenfélként,mindenki felállva fogja tapsolni... Mert a Lane közönsége nem felejt... Sok sikert, Keano!
süti beállítások módosítása