COYS

A Tottenham Hotspur csapattal kapcsolatos hírek, események. A játékosok szexuális szokásaitól az elnök új bentleyének újrafényezéséig minden.

Friss topikok

  • Egon bá: Jamon! Akkor ma este Örs??? Mert az nekünk jó! (2011.03.09. 09:24) Defoe háza eladó
  • Jamon Serrano: Szerintem Defoe jól mozgott, de megint nem használta az eszét a kapura lövésnél, csak egy kurva na... (2011.01.23. 16:12) Toons előzetes
  • Anderton: Csak érdekességképpen, amikor még volt időm honlapot szerkeszteni... tottenham.freeweb.hu/wallpap... (2011.01.17. 19:04) Manure összefoglaló
  • Anderton: Szevasztok! Egonnal most beszéltem, sajna családi elfoglaltság miatt nem tud jelen lenni, de telef... (2011.01.15. 11:24) Napi betevő videó
  • Jamon Serrano: @fishman: Köszönöm az elismerést. Négyszer (+1) volt szerencsém kijutni meccsre a WHL-en: Liverpoo... (2011.01.12. 16:51) London szurkolói térképe

Dugába dőlt átigazolások

2009.09.01. 18:42 | Jamon Serrano | 3 komment

A Spurs mindig nagy mestere volt az átigazolási határidő utolsó órájának igazolásainak. Nos, úgy tűnik Redknappel ez is megváltozott. Kiderült, hogy Martin Petrov nagyon szívesen jött volna hozzánk, konkrét ajánlatot tettünk érte (hogy Bentleyvel, vagy sem, azt nem tudni), de Hughesnak nem volt ínyére a dolog, ezért Petrov is maradt, aki nem titkolta csalódottságát. A másik üzlet, ami nem jött össze, Hutton kölcsöncseréje a Sunderland hátvédjével, Anton Ferdinanddal. Ha létrejött volna, a 3 jobbhátvéd - 4 középső védő felállás 2-5-re módosult volna. Én nem bánom, hogy nem sikerült. Örülök, hogy most nem kapkodott el semmit a vezérkar úgy, mint anno Comolli idejében. Modric sérülése és pótlása miatt mindenki megfeletkezett kicsit az eredetileg kitűzött célról, vagyis még egy belső középpályás megszerzéséről, de januárban ez is biztosan be fog következni Sandro érkezésével, mert Sissoko túl drága. Utólag visszanézve kicsit megtépázhatta néhány ember önbizalmát ez a nyár: Cudicini esetleges cseréje Jamesre, Jenas helyére úgy keresgéltek embert, mintha nem is létezne, Hutton nyakába kapott még egy riválist, Pav pedig 4. számú csatár lett. Most aztán adott a feladat Harrynek, hogy mindenkibe lelket öntsön és rendbe rakja a fejeket. Kíváncsi vagyok, hogyan sikerül neki. Attól tartok, télen sokan el fognak minket hagyni, de biztosan megoldják majd ezt is.

A bejegyzés trackback címe:

https://hotspur.blog.hu/api/trackback/id/tr161353548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyitra 2009.09.01. 19:14:25

Szerintem most jó a csapat összetétele, minden posztra van legalább 2 hasonló képességű játékos. Esteleg kapust és középső védőt hozhattak volna kölcsönbe a sérülések miatt. Igazad lett, hogy nem etettél bennünket az átigazolási zagyvaságokkal csak a tényekre szorítkoztál.

fishman 2009.09.01. 22:17:07

ha a transfermarkt.de jól tud számolni, akkor 29 milka jött be a nyáron játékoseladásokból, és 31,6 lila bocit csengetett ki a Spurs. (euróban számoltak) Ez így minusz 2,6 millió euró. Ez így nem hangzik rosszul, bár az én fejemben érzésre pozitív mérleg szerepelt.

www.transfermarkt.de/de/verein/148/tottenham-hotspur/transfers/uebersicht.html

full.t 2009.09.04. 16:02:56

sztem teljesen ideális a csapat, mert azonos képességű játékosok versenyezhetnek az adott posztokért...és ha a csapat így menetel,akkor nem hinném, hogy félévkor nagy játékosmozgás lenne.
süti beállítások módosítása