COYS

A Tottenham Hotspur csapattal kapcsolatos hírek, események. A játékosok szexuális szokásaitól az elnök új bentleyének újrafényezéséig minden.

Friss topikok

  • Egon bá: Jamon! Akkor ma este Örs??? Mert az nekünk jó! (2011.03.09. 09:24) Defoe háza eladó
  • Jamon Serrano: Szerintem Defoe jól mozgott, de megint nem használta az eszét a kapura lövésnél, csak egy kurva na... (2011.01.23. 16:12) Toons előzetes
  • Anderton: Csak érdekességképpen, amikor még volt időm honlapot szerkeszteni... tottenham.freeweb.hu/wallpap... (2011.01.17. 19:04) Manure összefoglaló
  • Anderton: Szevasztok! Egonnal most beszéltem, sajna családi elfoglaltság miatt nem tud jelen lenni, de telef... (2011.01.15. 11:24) Napi betevő videó
  • Jamon Serrano: @fishman: Köszönöm az elismerést. Négyszer (+1) volt szerencsém kijutni meccsre a WHL-en: Liverpoo... (2011.01.12. 16:51) London szurkolói térképe

Pav le akar lépni

2009.08.25. 15:32 | Jamon Serrano | 3 komment

Nos a Daliy Mail hozta le a hírt, úgyhogy a helyén kell kezelni, de egyáltalán nem lepne meg, ha igaz lenne. Eddig a három alkalomból egyszer, a 89. percben lépett pályára. Nyilvánvalóan a 4. számú csatár, Hiddink pedig közölte vele, hogy rendszeres játék nékül kimarad a válogatottból. Az argentínok ellen is csak csere volt (igaz lőtt egy gólt). Várja a csapatok érdeklődését. Egész nyáron a Rómával hozták össze, most újra leporolhatják az ügyet, de szó esett visszatéréséről a Szpartakhoz is, bár csak egy éves kölcsönként, valamint a másik moszkvai csapat, a Lokomotív is képbe került, de nekik nincs rá pénzük, Levy pedig biztosan nem adja egykori vételára, 14 millió font alatt.

Abszolút érthető, hogy menni akar, de azért valljuk be, hiányozna kicsit. Kell négy jó csatár egy szezonra, egyik lesérül, másik kieseik a formából, máris gond lehet. Eddig 37 alkalommal lépett pályára és 14 gólt szerzett (igaz bajnokin mindössze ötöt). Elején voltak gondjai a légiósélettel és az angol nyelvvel. Ritkán tudott igazán jó teljesítményt nyújtani, ezt sokan azzal magyarázták, hogy az orosz bajnokság más üteme és az EB miatt másfél éve folyamatosan pörögnie kellett és elfáradt. Én néha kicsit lassúnak találtam és hiányoltam azokat a 25 méteres bombákat, amiket a válogatottban megeresztett az EB-n. Mindenestre nem lenne rossz, ha maradna. Nem tudom, ki igazolna most ide 4. csatárnak. Attól tartok, megint az átigazolási időszak utolsó perceiben fogják eladni, olyan tottenhamesen.

A bejegyzés trackback címe:

https://hotspur.blog.hu/api/trackback/id/tr411337433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

full.t 2009.08.25. 16:15:07

remélem marad, mert egész egyszerűen szimpatikus és egyetértek azzal, hogy a tavalyi szezonja nagyon megerőltető volt neki.Több van benne.

Jamon Serrano 2009.08.25. 16:23:47

@full.t: valóban, a jófej-faktort kihagytam. Odavan a szurkolóktól. Egy interjúban azt mesélte, hogy akkor kedvelte meg igazán a népséget, mikor az első meccsén a White Hart Lane-en csúnyán a kapu mellélőtt, de még ezt is ováció és taps kísérte.

nyitra 2009.08.26. 14:04:34

Én sajnálattal, de megértve tudomásul veszem, hogy lelép. Egy 20 év körüli tehetséges de már harcedzett csatár kellene 4. csatárnak aki kupameccseken és náha bajnokikon bizonyíthatna, fejlődhetne.
süti beállítások módosítása