COYS

A Tottenham Hotspur csapattal kapcsolatos hírek, események. A játékosok szexuális szokásaitól az elnök új bentleyének újrafényezéséig minden.

Friss topikok

  • Egon bá: Jamon! Akkor ma este Örs??? Mert az nekünk jó! (2011.03.09. 09:24) Defoe háza eladó
  • Jamon Serrano: Szerintem Defoe jól mozgott, de megint nem használta az eszét a kapura lövésnél, csak egy kurva na... (2011.01.23. 16:12) Toons előzetes
  • Anderton: Csak érdekességképpen, amikor még volt időm honlapot szerkeszteni... tottenham.freeweb.hu/wallpap... (2011.01.17. 19:04) Manure összefoglaló
  • Anderton: Szevasztok! Egonnal most beszéltem, sajna családi elfoglaltság miatt nem tud jelen lenni, de telef... (2011.01.15. 11:24) Napi betevő videó
  • Jamon Serrano: @fishman: Köszönöm az elismerést. Négyszer (+1) volt szerencsém kijutni meccsre a WHL-en: Liverpoo... (2011.01.12. 16:51) London szurkolói térképe

Beharangozó

2009.08.19. 10:40 | Jamon Serrano | Szólj hozzá!

Túl nagy múltra nem tekint vissza közös történelmünk mai ellenfelünkkel, lévén tavaly jutottak fel először a Premier Leaguebe. Igen jól kezdték első szezonjukat, ősszel még a 4. helyen is álltak. Ennek megfelelően minket is a White Hart Lanen (még Señor Ramos regnálása alatt) győztek le Geovanni szép, de fájdalmas szabadrúgásával. Tavasszal már fordult a kocka, a Spurs volt lendületben, a Hull pedig kapaszkodott a kiesés ellen. Lennon és Woody góljaira Turner tudott csak válaszolni. Végül a szerencse mentette meg őket, az utolsó fordulóban otthon kaptak ki a tartalékos és már bajnok Manure-tól, míg a Newcastle Birminghamben botlott a Villa ellen. Nyáron a felkészülési időszakban 3-0-ra győztük le őket a pekingi tornán, esélyük sem volt.

Ha nem működne a beágyazott videó, itt a link:

www.youtube.com/watch

Vasárnap az első fordulóban elég jól helytálltak a Stamford Bridge-en, a vezetést is megszerezték, de végül Drogba duplázott és nyertek a kékek. Halmosi egy percet sem játszott, talán majd ma láthatjuk.

A fogadóirodák szerinti esélyek:

  1. Hull - 3.65  X - 3.30  Spurs - 1.90   Bwin
  2. Hull - 4.40  X - 3.65  Spurs - 1.97   Betfair
  3. Hull - 3.55  X - 3.30  Spurs - 1.90   Tippmix

A Spurs kezdőcsapatáról már esett szó korábban, de röviden summázva King biztosan nem játszik, ahogyan Dawson és Woodgate sem, Jenasra valamivel több esély van, de ő sem valószínű. Ezért több kérdéses poszt is maradt: valószínűleg Corluka játszik King helyén, jobb oldalon Hutton lép be (nem hinném, hogy a fiatal Naughton kezdene). Felvetődött annak a lehetősége is, hogy Huddlestone megy hátra, helyére Modric, bal szélen pedig O'hara, de ez túl instabilnak tűnik, főleg idegenben. Továbbra is kérdés, hogy Redknapp ki meri-e végre tenni Keanet a kezdőből. Nem ártana egy torony (Pav, vagy Crouch), aki lefejelgeti a labdákat Defoenak, bár ez kicsit fantáziátlanná tenné a játékot. Ha tényleg az első 6 a cél, akkor ma nyerni kell, igaz nem lesz könnyű.

Amint lehet, kiteszem a linkeket a netes streamekhez. (A Debrecenét is, ha esetleg valaki őket nézné szívesebben. 20.45-kor kezdődik mindkettő.)

A bejegyzés trackback címe:

https://hotspur.blog.hu/api/trackback/id/tr61321486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása