COYS

A Tottenham Hotspur csapattal kapcsolatos hírek, események. A játékosok szexuális szokásaitól az elnök új bentleyének újrafényezéséig minden.

Friss topikok

  • Egon bá: Jamon! Akkor ma este Örs??? Mert az nekünk jó! (2011.03.09. 09:24) Defoe háza eladó
  • Jamon Serrano: Szerintem Defoe jól mozgott, de megint nem használta az eszét a kapura lövésnél, csak egy kurva na... (2011.01.23. 16:12) Toons előzetes
  • Anderton: Csak érdekességképpen, amikor még volt időm honlapot szerkeszteni... tottenham.freeweb.hu/wallpap... (2011.01.17. 19:04) Manure összefoglaló
  • Anderton: Szevasztok! Egonnal most beszéltem, sajna családi elfoglaltság miatt nem tud jelen lenni, de telef... (2011.01.15. 11:24) Napi betevő videó
  • Jamon Serrano: @fishman: Köszönöm az elismerést. Négyszer (+1) volt szerencsém kijutni meccsre a WHL-en: Liverpoo... (2011.01.12. 16:51) London szurkolói térképe

A nemzetközi helyzet...

2009.09.06. 20:24 | Jamon Serrano | Szólj hozzá!

...egyre fokozódik. De mi nem alszunk, körbenézünk, mi jót műveltek játékosaink a hétvégén.

Kezdjük Dos Santossal, akire igazán büszkék lehetünk. Az életéért küzdő Mehikó 3-0-ra verte Costa Ricát idegenben, Gio egy góljával és két gólpasszával, akit a meccs legjobbjának választottak. Ezzel talán eldőlni látszik, hogy ő fog játszani Modric megüresedett helyén a bal szélen Kranjcar helyett. Persze biztosak nem lehetünk benne. Mellette szól, hogy nagyon jó formában van, már az Arany Kupán is a válogatott legjobbjának választották, a Doncaster elleni Liga Kupa meccsen is meggyőző volt és nagyon sok szurkoló a kezdőbe kívánja már. Harry nemrég nyilatkozott úgy Dos Santosról, hogy igenis helye van a csapatban, számít rá, de azért sokat mondó volt tavasszal, mikor már mindenki túladott rajta, csak a Pompey orvosi vizsgálatán nem ment át és került vissza hozzánk. Ellene szól, hogy nem a szomszédból tér haza pár nappal a ManU meccs előtt és hogy Redknapp nem véletlenül igazolta le még egyszer Kranjcart.

A CONCACAF zóna jelen állása

1 Honduras 7 4 1 2  13
2 USA 7 4 1 2  13
3 Mexikó 7 4 0 3  12
4 Costa Rica 7 4 0 3  12
5 El Salvador 7 1 2 4   5
6 Trinidad és Tobago 7 1 2 4   5

 

A csoportból az első három jut ki Dél-Afrikába, a negyedik a dél-amerikai ötödikkel játszik, ami lehet, hogy Argentína lesz. Ezért is lesz különösen érdekes szerdán Gio és Wilson összecsapása a Mexikó - Honduras meccsen. Palacios eltiltása miatt nem lépett pályára tegnap, de szerdán már ott lesz a kezdőben. Mormoljunk el egy imát, hogy ne sérüljön meg, mert az ő kiesését már nem visélné el a középpálya, főleg nem a ManU és a Chelsea ellen.

Próbáltam nézni az angolok Szlovénia elleni barátságos meccsét, de pont kezdődött a svéd-meccs, mikor a második félidőben Don Fabio egyszerre cserélte be Defoet és Lennont. Az eredménye nem sokkal később Lennon gólpassz Defoenak. Később még Rooney kihagyta Aaron kihagyhatatlan gólpasszát. Crouch a padon ült, de nem cserélték be. Két héroszunk teljesítménye után be is indult a találgatás, hogy ott lesznek-e a kezdőben szerdán.

Azon a horvátok elleni ütközeten, amin Corluka már nem fog pályára lépni, mivel Fehéroroszország ellen kiállították. Ez talán annyira nem is baj, mivel egyrészt heves meccsre számíthatunk és így biztosan nem rúgja le őt senki (mondjuk valamelyik unitedes, vagy chelseas), másrészt pihentebben érkezik vissza Londonba. Niko Kranjcar viszont végig játszhatja a találkozót, ahogyan azt tette szombaton is.

A csoport állása

1 Anglia 7 7 0 0    21
2 Horvátország 8 5 2 1    17
3 Ukrajna 7 4 2 1    14
4 Fehéroroszo. 7 3 0 4     9
5 Kazahsztán 7 1 0 6     3
6 Andorra 8 0 0 8     0

 

Robbie Keane csapatkapitányként győzelemre vezette Írországot Cipruson. A csatár a 83. percben fejelte be Duff beadását, ezzel pedig 2-1-re győztek. Állítólag Keano nem sokat mutatott az első félidőben, de végül mégis a mérkőzés legjobbjának választották, úgyhogy rá sem lehetett panasz. Kedden Dél-Afrika következik baratságos meccsen.

Annak ellenére, hogy Hiddink pedzegette, hogy ki fog maradni a válogatottból, ha nem játszik eleget a Spursben, Pavyluchenko mégis ott volt a kezdőben Lichtenstein ellen. És ha már ott volt, be is vágott két 11-est. De mégsem erről raktam be videót, hanem arról, milyen barátságosan tessékel ki egy szurkolót a pálya közepéről, miközben biztonságiaknak nyomuk sincs. Egyébként az oroszok egy ponttal vannak lemaradva a veretlen németek mögött. Szerdán Walesben küzdenek tovább.

Alan Hutton is végigjátszotta a skótok meccsét, amit otthon nyertek meg 2-0-ra Macedónia ellen. Ők is a második helyen állnak a csoportban és nagy harcban vannak a norvégokkal és a macedónokkal. Szerdán az első és eddig hibátlan hollandokat fogadják.

A legrosszabb hír a végére maradt. A meglepően rosszul kezdő Kamerun (2 meccs után 1 pont) Gabonba látogatott, ahol nyertek is 2-0-ra. Benny végig a pályán volt, kapott egy sárga lapot, miután azt hitte hogy szabadrúgás jár a felrúgásáért és megfogta kézzel a labdát. Viszont Bassong már a 24. percben megsérült, le is kellett cserélni. Kétséges, hogy pályára tud-e lépni a hétvégén. Woody felépülése még fontosabbá vált.

A bejegyzés trackback címe:

https://hotspur.blog.hu/api/trackback/id/tr601364439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása