COYS

A Tottenham Hotspur csapattal kapcsolatos hírek, események. A játékosok szexuális szokásaitól az elnök új bentleyének újrafényezéséig minden.

Friss topikok

  • Egon bá: Jamon! Akkor ma este Örs??? Mert az nekünk jó! (2011.03.09. 09:24) Defoe háza eladó
  • Jamon Serrano: Szerintem Defoe jól mozgott, de megint nem használta az eszét a kapura lövésnél, csak egy kurva na... (2011.01.23. 16:12) Toons előzetes
  • Anderton: Csak érdekességképpen, amikor még volt időm honlapot szerkeszteni... tottenham.freeweb.hu/wallpap... (2011.01.17. 19:04) Manure összefoglaló
  • Anderton: Szevasztok! Egonnal most beszéltem, sajna családi elfoglaltság miatt nem tud jelen lenni, de telef... (2011.01.15. 11:24) Napi betevő videó
  • Jamon Serrano: @fishman: Köszönöm az elismerést. Négyszer (+1) volt szerencsém kijutni meccsre a WHL-en: Liverpoo... (2011.01.12. 16:51) London szurkolói térképe

Chelsea beharangozó

2010.12.12. 11:21 | Jamon Serrano | Szólj hozzá!

A hét legjobb híre, hogy szerdán a Marseille ellen Bosingwa megsérült, így Paulo Ferreira fog védekezni Bale-en, ami súlyosan komikus jelenetekhez és Ferreira életének egyik leghosszabb 90 percéhez vezethet. Bár nem kétballábas az öreg sem, lehet összekapja magát, de nem hinném, hogy leszedné a pályáról Bale-t. Két napja még úgy volt, Lampard visszatér, de tegnapra biztossá vált, hogy mégsem tud játszani. Biztos kimaradó még Alex és Benayoun. Zhirkov talán már pályára léphet.

Nálunk a szerdán pihentett Lennon és Hutton duó biztosan ott lesz a kezdőben, Modric is kigyógyult a megfázásából. Utóbbi élete egyik legjobb produkcióját nyújtotta legutóbb áprilisban a Chelsea ellen, nem lenne rossz, ha meg tudná ismételni. Van dar Vaart és Kranjcar nem bevethetők, Kaboul kérdéses. Akárcsak Dawson játéka, aki bár végre teljesen egészséges, de talán mégis hiba lenne Bassongot kivenni Gallas mellől.

A statisztikákat böngészve elég kettős érzéseink lehetnek. A legutóbbi 18, White Hart Lane-en lejátszott bajnokin a Chelsea mutatója 9 győzelem, 6 döntetlen, 3 vereség, 32 rúgott és mindössze 18 kapott góllal, ami nem túl hízelgő ránk nézve. Ám ha az utolsó 5 bajnoki meccset nézzük, akkor a Spurs áll jobban, 2 győzelemmel, 2 döntetlennel és 1 vereséggel. Ehhez pedig még akár hozzá is vehetnénk a hatodikat, a legédesebb győzelmet, a Carling Cup döntőjét.

Ha ma sikerülne kicsikarni egy győzelmet, akkor 3 pontra lennénk az első helytől, ötcsapatossá és még izgalmasabbá téve a bajnoki címért folyó harcot. Egy vereséggel viszont megint leszakadnánk az élbolytól, úgyhogy ebben a szezonban sokadik létfontosságú meccsünk elé nézünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://hotspur.blog.hu/api/trackback/id/tr982510506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása