COYS

A Tottenham Hotspur csapattal kapcsolatos hírek, események. A játékosok szexuális szokásaitól az elnök új bentleyének újrafényezéséig minden.

Friss topikok

  • Egon bá: Jamon! Akkor ma este Örs??? Mert az nekünk jó! (2011.03.09. 09:24) Defoe háza eladó
  • Jamon Serrano: Szerintem Defoe jól mozgott, de megint nem használta az eszét a kapura lövésnél, csak egy kurva na... (2011.01.23. 16:12) Toons előzetes
  • Anderton: Csak érdekességképpen, amikor még volt időm honlapot szerkeszteni... tottenham.freeweb.hu/wallpap... (2011.01.17. 19:04) Manure összefoglaló
  • Anderton: Szevasztok! Egonnal most beszéltem, sajna családi elfoglaltság miatt nem tud jelen lenni, de telef... (2011.01.15. 11:24) Napi betevő videó
  • Jamon Serrano: @fishman: Köszönöm az elismerést. Négyszer (+1) volt szerencsém kijutni meccsre a WHL-en: Liverpoo... (2011.01.12. 16:51) London szurkolói térképe

Toons előzetes

2011.01.22. 13:38 | Jamon Serrano | 4 komment

Nekem is egyszerűbb, ha a kölcsönös testvériesség égbekiáltó jeleként a másik oldal idevágó írását ajánlom mindenki szíves figyelmébe, kiegészítve néhány személyre szabott gondolattal.

A Szarkák esetében csak annyi kiegészítést tennék, hogy lehet Nolan sem tudja vállani a játékot, ami elég jó hír lenne, mivel a szintén kétséges Carroll-lal együtt ők vezetik a házi góllövőlistát. Csapatuk 35 góljából ők ketten rúgtak 21-et. Továbbá Carroll sem tudja egy esetleges mesterhármassal megduplázni az árát.

Nálunk Palacios és Benny is térdproblémákkal küszködik, így nem hiszem, hogy ma pályára lépnek. Bennyre úgyis ráfér a pihenő és vegre kiderül, hogyan pótólja őt Redknapp. Bale lép hátra és játszik a helyén Pienaar, esetleg Kranjcar? Vagy Bassong lesz bal hátvéd, aki megfordult már ezen a poszton (bár a spursben eddig csupán egyszer), estleg Gallas? Vagy Corluka kap esélyt a másik szélen? (Utóbbi megoldás egyszer már borzalmasra sikerült.)

A támadósorban mindenki egészséges, ám ott is kérdés, hogy a Charlton ellen bizonyító Defoe kerül a kezdőbe, vagy megint Crouch kap meglepetésre helyet.

Szerintem ez várható:

                  Gomes

 Hutton - Dawson - Gallas - Bale

Lennon - Jenas - Modric - Pienaar

                VdV

                        Defoe

A bejegyzés trackback címe:

https://hotspur.blog.hu/api/trackback/id/tr282604933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fishman 2011.01.22. 23:43:11

Meccset nem láttam, de vegyesek az érzéseim a döntetlennel kapcsolatban. Nyertünk egy pontot, vagy vesztettünk kettőt?.....

Meg nem erősített hírek szerint Bale-nek új szerződést kínálnak a napokban, és a klub történetének legmagasabb gázsiját kaphatja: heti 100.000 fontot.
Inkább nem is kezdek bele a számolásba, hány forint/év.... Bődületes összeg.

Jamon Serrano 2011.01.23. 10:43:18

Ha azt vesszük, hogy Adebayor heti 175.000-ért ücsörög a padon, akkor nem sok. Ha viszont azt, hogy ezek után az összes 60-70 ezren tartott játékosunk (joggal) kér majd többet, akkor nagyon sok. Én abban bízom, hogy ez kacsa (azt hiszem a goal.com-on volt, úgyhogy gyanúsan az), mivel Levynál első számú törvény volt az alacsony fizetés. Szerintem előbb fogja eladni sok pénzért, minthogy ekkora fizetést ad neki. Amúgy állítólag a Real a nyáron egy 100 millió fontos csomagban vinné Modricot és Balet. Möglátjuk.

Egon bá 2011.01.23. 12:42:52

Én láttam a meccset, de én sem tudom eldönteni, hogy vesztettünk-e 2 pontot, vagy nyertünk 1-et!

Meglátszott a csapaton, hogy teljesen tanácstalanok lettek Bale kiválásával...
A Jenas-Crouch csere után lett valami "pofája" a támadójátékunknak. Mondjuk én nem JJ vittem volna le, hanem Pienaart! Nem az a bajom vele, hogy megvettük, hanem az, hogy előbb kap bizalmat, mint Kranjcar, aki szinte 10 perc alatt többet tett a csapat támadójátékához, mint ő 83 perc alatt... :S

Az még nagy baj, hogy Redknapp hiába szerelmes Defoe-ba, ebbe a VdV játékrendszerbe semmit nem ér elől, ráadásul nincs valami nagy formában sem...

Jamon Serrano 2011.01.23. 16:12:49

Szerintem Defoe jól mozgott, de megint nem használta az eszét a kapura lövésnél, csak egy kurva nagyot belerúgott a labdába, ahogyan szokott és ez nem túl dicséretes ezen a szinten. Szerintem a mi rendszerünk Adebayornak van kitalálva, pech hogy pont a Citynél van, akik a büdös életben nem fogják eladni nekünk.
Szerintem Jenas hosszú idő óta nem játszott ennyire hasznosan. Nem volt kirívó a játéka, de megbízható és jó volt.
Van der Vaart ritka gyenge napot fogott ki. Ha fele olyan jó, mint szokott, akkor nyerünk.
Pienaar tényleg nem volt túl meggyőző, de ha azt vesszük, pár napja edz a csapattal, akkor egész jól játszott. Az más kérdés, hogy akkor miért kellett kezdenie. Volt egy fél perc, amikor Modric-csal ketten hülyét csináltak a szarkákból. Remélem, még sokszor látjuk ezt.
Hutton pedig ma támadásban is rém gyenge volt, nemhogy védekezésben... Csak Coloccinire kellett volna figyelnie a gól előtt, a környéken nem volt más, de nem sikerült neki. Szerintem ismét eljött Corluka ideje.
A nap meglepetése Cudicini volt, aki baromi nagyokat védett. Ilyen egy igazán hasznos kerettag, aki teljes meccshiánnyal is kurva jól tud játszani, ha hirtelen be kell ugrania.
Nem így Kranjcar, aki szerintem tegnap sem volt jó. Tíz perc alatt is eladott egy rakás labdát a középpályán, amiből veszélyesen jött vissza a Newcastle. Volt egy szép csele, de ennyi.
Fishman: ha szeretnéd megnézni a teljes meccset, szólj és átküldöm. Az utolsó 20 perc miatt érdemes lehet.
süti beállítások módosítása