COYS

A Tottenham Hotspur csapattal kapcsolatos hírek, események. A játékosok szexuális szokásaitól az elnök új bentleyének újrafényezéséig minden.

Friss topikok

  • Egon bá: Jamon! Akkor ma este Örs??? Mert az nekünk jó! (2011.03.09. 09:24) Defoe háza eladó
  • Jamon Serrano: Szerintem Defoe jól mozgott, de megint nem használta az eszét a kapura lövésnél, csak egy kurva na... (2011.01.23. 16:12) Toons előzetes
  • Anderton: Csak érdekességképpen, amikor még volt időm honlapot szerkeszteni... tottenham.freeweb.hu/wallpap... (2011.01.17. 19:04) Manure összefoglaló
  • Anderton: Szevasztok! Egonnal most beszéltem, sajna családi elfoglaltság miatt nem tud jelen lenni, de telef... (2011.01.15. 11:24) Napi betevő videó
  • Jamon Serrano: @fishman: Köszönöm az elismerést. Négyszer (+1) volt szerencsém kijutni meccsre a WHL-en: Liverpoo... (2011.01.12. 16:51) London szurkolói térképe

Harryt kirabolták

2011.01.22. 12:09 | Jamon Serrano | Szólj hozzá!

Csütörtök este Redknapp Madridban járt segítőjével, Kevin Bonddal az oldalán. A Vicente Calderon Stadion környékén alaposan kifosztották az öreget, jelentős pénzösszegtől szabadítva meg őt. Az útlevelét és a telefonját nem vitték el.

"A stadion körül sétálgattam, fantasztikus volt a hangulat. Kis bódékban árultak édességeket, vettem párat, majd azt vettem észre, hogy valaki húzogatja a kabátomat. Két fickó térdelt előttem, akik gatyámat rángatták. 'Mi a rossebet csinálnak ezek?' - kérdeztem magamban, eleinte azt hittem, hogy vakok. Félrelökdöstem őket, eközben viszont ők kiemelték a tárcámat. Összesen nagyjából hatan lehettek. Elvitték mindenemet, az összes pénzem, a hitelkártyáimat, mindent. Hihetetlen volt. Legyetek óvatosak, ha bármikor arra jártok."

Mivel Redknappet nem verte földhöz az összeg és talán holnap is jut még kenyérre, minket szurkolókat igazán az érdekel az esetből, hogy mit keresett ő valójában ott? Nos, a madridi Atletico-Real kupaderbi fényét emelte jelenlétével. Már a meccs alatt híre ment, hogy személyesen figyel meg bizonyos játékosokat, úgyhogy azonnal beindultak a kósza találgatások, hogy pontosan ki is lehet a kitüntető figyelem tárgya. Nagyon esélyes Lassana Diarra (aki nem lépett pályára), de Redknapp csak Forlan iránti érdeklődését erősítette meg. Elmondta, hogy a meccs előtti események miatt nem úgy sikerült az este, mint számította, hamarabb le is léptek a záró sípszónál, valamint hozzátette, hogy senkivel sem tárgyalt, vagy beszélt átigazolásokról, egyszerűen csak nézték a mérkőzést. Elárulta még, hogy Forlannak alább kell adnia heti 85000 fontos fizetéséből, ha esetleg áttenné a székhelyét Észak-Londonba.

Forlant már a nyári átigazolási időszakban is gyakran hírbehozták a Spursszel, akkor talán túlságosan is a Luis Fabiano-transzferre koncetrált a vezérkar. Utóbbi neve most is felmerült, de állítólag ő már a Juvéba megy, úgyhogy erről ennyit (én annyira nem bánom). Forlan igazolása is elég kétélű dolog. Már 31 éves, nincs már benne túl sok év és egyszer már "megbukott" a Premier Leagueben, pontosabban nem brillírozott még anno a Manchester United mezében. Diarra leigazolása viszont már sokkal jobban tetszene. Harry egyszer már dolgozott vele a Portsmouthnál, úgyhogy tudja, mire képes. Nála a mostanában elhallgatott szívbetegsége jelenthet némi rizikót, de ha a Madridnál bírja strapát, akkor nálunk sem lehet gond. Állítólag ha megszerezzük, Palacios azonnal kölcsönben landol valahol.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hotspur.blog.hu/api/trackback/id/tr572604746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása