COYS

A Tottenham Hotspur csapattal kapcsolatos hírek, események. A játékosok szexuális szokásaitól az elnök új bentleyének újrafényezéséig minden.

Friss topikok

  • Egon bá: Jamon! Akkor ma este Örs??? Mert az nekünk jó! (2011.03.09. 09:24) Defoe háza eladó
  • Jamon Serrano: Szerintem Defoe jól mozgott, de megint nem használta az eszét a kapura lövésnél, csak egy kurva na... (2011.01.23. 16:12) Toons előzetes
  • Anderton: Csak érdekességképpen, amikor még volt időm honlapot szerkeszteni... tottenham.freeweb.hu/wallpap... (2011.01.17. 19:04) Manure összefoglaló
  • Anderton: Szevasztok! Egonnal most beszéltem, sajna családi elfoglaltság miatt nem tud jelen lenni, de telef... (2011.01.15. 11:24) Napi betevő videó
  • Jamon Serrano: @fishman: Köszönöm az elismerést. Négyszer (+1) volt szerencsém kijutni meccsre a WHL-en: Liverpoo... (2011.01.12. 16:51) London szurkolói térképe

Chelsea összefoglaló

2010.12.14. 02:10 | Jamon Serrano | 2 komment

Az utóbbi pár lagymatag elemzés után most elég jóra sikerült az MOTD2 boncolgatása a Spurs legendájával, David Ginolaval és az Arsenal egykori jobbhátvédjével, Lee Dixonnal.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://hotspur.blog.hu/api/trackback/id/tr842514559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egon bá 2010.12.14. 09:28:04

Én csalódásként éltem meg a vasárnapi meccset és nem elsősorban az eredmény miatt!!!

Nagyon zavart, hogy a 82. percben x-nél hazai pályán húzzuk az időt! Miért!!!

Nem értem, hogy miért erőltetik a védekezést előnyben, amikor csak 2 gól nélküli meccset hoztunk le a szezonban (M.City+Bréma) és ott is szinte végig támadtunk. Ez a védelem nem képes levédekezni a meccseket, ahhoz stabil hátsó alakzat kell, ami nekünk most nincs.

Van 6 belső védőnk, akik közül szinte mindig a sportorvos dönti el, hogy ki játsszon! Jobbra Corluka rettentő lassú, Hutton nagyon akar, de nem ez a szint, Walker pedig ugyan tehetséges, de nem merik bedobni. Baloldalon B.A. Ekotto számomra hullámzó teljesítményt nyújt. Néha brillirozik, néha óriási hibákat követ el, cseréje nincs, hacsaknem Bale hátramegy.

Gomes most ugyan nagyot hibázott a kapott gólnál, de szerintem Thorstvedt óta a legjobb kapusunk, sőt nagy szerepe volt a tavalyi 4. hely összehozásában.

Kezdem úgy érezni, hogy kezdünk "elfogyni"! Kicsit többet kéne rotálni 1-2 helyen ahol lehet, mert kezd leereszteni a lufi...

A BL-ben valószínűleg úgyis max még 1 kört megyünk, úgyhogy oda kéne koncentrálni a PL-re! Nem a bajnoki címben gondolkodni, hanem legyen csak meg megint a 4. hely!!!

Anderton 2010.12.15. 13:41:00

Mindenben egyetértek Egonnal, kivéve Ekotto-ügyben. Szerintem az egyik legjobb bal oldali védő a ligában, de az is igaz, nálam sokat nyom a latba a szubjektív megítélés! :)
Gomesre meg nagyon pipa voltam a bekapott gólja után, de a végén nagyot alakított! X-es meccs volt, amit 1-0 után meg lehetett volna nyerni, ha Defoe pontosabban céloz!
Nincs nagy baj, be kell húzni a Blackpool ellen a három pontot és akkor ismét lőtávolban a többiek! Rafa nagyon kellene már a csapatnak!!!!
süti beállítások módosítása