COYS

A Tottenham Hotspur csapattal kapcsolatos hírek, események. A játékosok szexuális szokásaitól az elnök új bentleyének újrafényezéséig minden.

Friss topikok

  • Egon bá: Jamon! Akkor ma este Örs??? Mert az nekünk jó! (2011.03.09. 09:24) Defoe háza eladó
  • Jamon Serrano: Szerintem Defoe jól mozgott, de megint nem használta az eszét a kapura lövésnél, csak egy kurva na... (2011.01.23. 16:12) Toons előzetes
  • Anderton: Csak érdekességképpen, amikor még volt időm honlapot szerkeszteni... tottenham.freeweb.hu/wallpap... (2011.01.17. 19:04) Manure összefoglaló
  • Anderton: Szevasztok! Egonnal most beszéltem, sajna családi elfoglaltság miatt nem tud jelen lenni, de telef... (2011.01.15. 11:24) Napi betevő videó
  • Jamon Serrano: @fishman: Köszönöm az elismerést. Négyszer (+1) volt szerencsém kijutni meccsre a WHL-en: Liverpoo... (2011.01.12. 16:51) London szurkolói térképe

Tegnap esti (még elmeradt) tanulságok

2009.08.27. 10:02 | Jamon Serrano | 1 komment

A következő konzekvenciákra jutottam tegnap éjjel:

  1. Nem véletlenül hívta Spurs Cupnak egy smsező a Carling Cupot, hiszen utoljára a 2006-07-es szezonban kaptunk ki az Arsenaltól idegenben. Azóta két döntőt játszottunk, tavaly ugye csak a büntetőknél maradtunk alul.
  2. Boateng valóban szép gólpasszt adott Pavlyuchenkonak (gratulálok).
  3. O'hara jobb, Bentley bal lábbal is gyönyörű gólokat tud lőni. Utóbbi jól is játszott, nyugodtan beállhat Lennon helyett, ha nem megy neki.
  4. Crouch megszerezte első gólját tétmeccsen, Pav pedig úgy tűnik marad.
  5. Nem Naughton, hanem Hutton játszott a bal szélen, ahol kiválóan teljesített, a bal lába is jól működik. Megnyugtatóan hangzik a januári időszakra, mikor Benny és Bassong is az Afrika Kupán lesz a kameruni válogatottal. Bale nem lesz egyedül (ha egészséges lesz egyáltalán).
  6. Huddlestonenak kurva jól áll a sárga mez.
  7. Annak ellenére, hogy torrenten másnap elérhetők a BBC összefoglalói, mégis egy felbecsülhetetlen kincsre bukkantam. Az angol csatornák zöme felteszi a netre élő adásának jó részét (talán a médiatörvény kötelezi erre őket), viszont ezt elvileg csak az ország területén élő felhasználók vehetik igénybe. Talán azért, mert ők fizetnek TV Licence-t, évente 142 fontot minden tévéjükre. Nos, én ezzel úgy vagyok, hogy majdnem két évig én is fizettem, úgyhogy most használom ingyen egy darabig. Méghozzá ezzel a zseniális programmal. Egyszerűen csak el kell indítani, telepítést sem igényel, aztán beütni a számot, melyik csatornát szeretnéd nézni. Így sikerült látnom a BBC-n a The League Cup Showt élőben. Minden forduló után este összefoglalókat adnak (Match of the day) a BBC1-on, úgyhogy melegen ajánlom mindenkinek, hogy ezzel a kütyüvel nézze meg élőben. Mindenesetre full.t-nek köszönöm a linket (egyébként ugyanez a műsor látható ott), valamint a szélmalomharcot, amit az NSO fórumokon hosszú ideje vív a dilettáns bajkeverőkkel. További kitartást kívánok hozzá, de erősítést nem tudok garantálni.

Végül szolgálati közlemény.

Elutazom a Viharsarokba, vasárnapig leszek távol, úgyhogy a bejegyzések számának drasztikus esése várható. Igyekszem megtenni, amit lehet. Például közölni a szombat 13.15-kor megejtett Carling Cup-sorsolás eredményét.

A bejegyzés trackback címe:

https://hotspur.blog.hu/api/trackback/id/tr971341372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása