COYS

A Tottenham Hotspur csapattal kapcsolatos hírek, események. A játékosok szexuális szokásaitól az elnök új bentleyének újrafényezéséig minden.

Friss topikok

  • Egon bá: Jamon! Akkor ma este Örs??? Mert az nekünk jó! (2011.03.09. 09:24) Defoe háza eladó
  • Jamon Serrano: Szerintem Defoe jól mozgott, de megint nem használta az eszét a kapura lövésnél, csak egy kurva na... (2011.01.23. 16:12) Toons előzetes
  • Anderton: Csak érdekességképpen, amikor még volt időm honlapot szerkeszteni... tottenham.freeweb.hu/wallpap... (2011.01.17. 19:04) Manure összefoglaló
  • Anderton: Szevasztok! Egonnal most beszéltem, sajna családi elfoglaltság miatt nem tud jelen lenni, de telef... (2011.01.15. 11:24) Napi betevő videó
  • Jamon Serrano: @fishman: Köszönöm az elismerést. Négyszer (+1) volt szerencsém kijutni meccsre a WHL-en: Liverpoo... (2011.01.12. 16:51) London szurkolói térképe

Holnapi kezdő XI

2009.08.25. 12:02 | Jamon Serrano | 4 komment

Itt az ideje, hogy én is nekilássak a találgatásnak, kik kezdenek holnap a Doncaster ellen.

Már a jobbhátvéd poszton kezdődik a találgatás, hiszen a jó formában lévő Huttonnak (aki más csapatban biztos kezdő lenne) ott a helye, viszont a fiatal Naughtonnak is van esélye erre a posztra kezdőként, ezért megkockáztatom, hogy mindketten kezdenek, de Hutton vagy a bal szélen, vagy középső védőként. King térde épp dinnyeformát képez, úgyhogy mégcsak a padon sem lesz és Corluka is valószínűleg pihenőt kap. Bassongban nem vagyok annyira biztos, lehet hogy majd a félidőben cserélik le/be. Nyáron a 21 éves francia Dorian Dervite is lehetőséget kapott középhátvédként, nem lepődnk meg, ha ismét felbukkanna. Balhátvédként a jolly-joker Chimbondára számítok, ha nem Hutton lesz ott. A középpálya jobb oldala vitathatatlanul Bentleyé, a bal oldal pedig O'haraé. Középen már nehezebb jósolni. A nyár felfedezettje, Jake Livermore a Derby Countyban játszik kölcsönben, de Danny Rose rendelkezésre áll. Akárcsak Boateng, akit én személy szerint nagyon nem kedvelek. Kezelhetetlen, beképzelt és önző. Dortmundból is úgy küldték vissza, hogy többet meg ne lássák. Egyszer a német rendőrök is bevitték, mert autókat karcolt össze a haverjával, 22 évesen idáig jutott szellemileg. Harry mégis lát benne valamit. Annál jobban kedvelem Dos Santost, akiről senki semmit nem tud. Nem adták kölcsön, sem el, úgyhogy holnap ott kellene lennie. Csatárposzton a két torony tutira ott lesz.

Szóval annyi a kérdés, a középhátvéd és a középpálya szűrőjének posztján kik fognak játszani, a többi tiszta sor.

A-verzió

                    Cudicini

Naughton   Hutton   Dervite   Chimbonda

Bentley   ? (Wilson)   Boateng/Rose   O'hara

               Crouch       Pav

 

B-verzió (ez inkább 4-3-3, aminek a középpályáján simán átfutnak)

                    Cudicini

Naughton   Dervite   Bassong   Hutton

Bentley   Boateng   O'hara   Dos Santos

              Crouch        Pav

A bejegyzés trackback címe:

https://hotspur.blog.hu/api/trackback/id/tr691336941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

full.t 2009.08.25. 12:40:58

sztem rosszul tippelted meg , mert lehetséges hogya két torony közül, csak egy lesz a kezdő, a másik őt váltja.N em beszélve arról, hogy Naughton ki lehet próbálni jok-nak is és így Bentleyt válthatják majd.
Cudicini-Hutton,Chorluka,Bassong,Chimbona-Bentley,Pala,O'hara,Rose-Gio,Pav
én erre voksolnék, de ez is egy vélemény, mint a többi.

Jamon Serrano 2009.08.25. 13:01:56

@full.t: van benne ráció, de ha a Bentley, Crouch, Pav tró közül bármelyik nem kezd, akkor ott elégedetlenkedés lesz (jogosan). Az törpe-torony csatárduó adná magát, de végül a bajnokikon sem emellet döntött Redknapp.

full.t 2009.08.25. 13:50:37

persze igazad van, de majd Redknapp eldönti és igazából ezt a csapatot a tartalékoknak is el kéne verni, szal nem izgulok hogyan lépünk pályára, csak ne sérüljön meg senki.

OG Loc 2009.08.26. 01:04:53

Angliában nem kedvelt gyémánt alakzat:
Cudicini-Hutton , Bassong , Dervite , Bale-Chimbonda -Bentley , O'hara - Gio- Crouch, Pav
Chimbi szűr, Bentley, Ohara ívelnek a óriásoknak, Gio gyűjti a lepattanókat, Bale játéka kérdéses a sérülése miatt
süti beállítások módosítása